שאלות נפוצות

חי באמריקה EB-5

מהו תפקידה של Live In America EB-5?

Live In America EB-5 באמצעות רשת מרכזי הפיתוח האזוריים שלה המאושרת על ידי ה-USCIS, נותנת חסות לפרויקטים ולמשקיעים מתאימים של EB-5 בדרכם לקבלת מעמד תושב קבע בארה"ב.

מה טיבו של הקשר בין Live In America EB-5 ל- The LCP Group, L.?

Live In America Financial Services LLC (Live In America EB-5) נמצאת בבעלות רובנית של The LCP Group, L.P..

מהי המומחיות של Live In America EB-5 בענף?

נקודת החוזק המרכזית והיתרון העיקרי של Live In America EB-5 הם ההיסטוריה שלנו והניסיון הרב שצברנו בתחום ההשקעות בנדל"ן. Live In America EB-5 אינה רק מערך של מרכזי פיתוח אזוריים שלEB-5 . הבעלים העיקרית שלנו , The LCP Group, L.P משקיעה ומנהלת נכסי נדל"ן גדולים עוד מ-1974, והצוות שלנו הינו בעל ניסיון משולב של למעלה ממאה שנים בהשקעות ומימון נדל"ן, ומעורב בעסקאות בהיקף של יותר מ-27 מיליארד דולרים, בסוגי ומבני נכסים שונים, לרבות מימון בנייה. אנו מאמינים כי הפרויקטים שאנו מביאים לענף ה- EB-5 צריכים לאפשר למשקיעים להרגיש בטוחים בסיכוייהם להשיג את הגרין קארד ולקבל החזר על ההשקעה שלהם.

האם אני יכול להשקיע ישירות ב- Live In America EB-5?

כן, משקיע של EB-5 יכול להשקיע ישירות בפרויקט בחסות Live In America EB-5. הצוות המקצועי שלנו יעזור לך למצוא את הפרויקט הטוב ביותר עבורך, התואם את דרישות ההגירה ואת מטרות ההשקעה האישיות שלך.

מהן העמלות הסטנדרטיות במידה ואני משקיע בפרויקט מרכז פיתוח אזורי Live In America EB-5?

מלבד הזרמת ההון להשקעה, המשקיע יכול לצפות לעמלות הבאות:

⦁ דמי ניהול, לתשלום לשותף של Live In America EB-5, סכום המשתנה בין פרויקט EB-5 אחד למשנהו, אך בדרך כלל אינו עולה על 53,000 $.

⦁ שכר טרחת עו"ד לענייני הגירה, המשתנה על פי משרד עורכי הדין לענייני הגירה שנבחר על ידי המשקיע. המשקיעים יכולים לבחור עורך דין לענייני הגירה על פי העדפתם. Live In America EB-5 תשמח להמליץ למשקיעים על עורכי דין לענייני הגירה.

⦁ אגרות הגשת בקשה ל-USCIS, המשולמות ישירות ל-USCIS ועומדות עתה על 3,675 $ עבור בקשת I-526 ו- 3,750 $ עבור בקשת I-829.

כמה בקשות EB-5 מאושרות יש ל- Live In America EB-5?

Live in America EB-5 גאה לדווח כי היא שומרת על שיא של 100% שיעור בקשות מאושרות עבור המשקיעים והפרויקטים שלה.

מהיכן מגיעים המשקיעים של Live In America EB-5?

אנו משרתים משקיעים המגיעים מ-20 מדינות ואזורים, כולל מצרים, אוסטרליה, קנדה, ניגריה, הונג קונג, איראן, מלזיה, סין, פורטוגל, דרום קוריאה, סינגפור, ארגנטינה, ונצואלה, הרפובליקה הדומיניקנית, ברזיל, הודו, הפיליפינים, איטליה, צרפת, רומניה, וייטנאם, תאילנד, בריטניה ותימן.

אנו מקדמים בברכה את כל המשקיעים של Live In America EB-5 ומצפים להזדמנות לסייע לך.

מהי הדרך הטובה ביותר ליצירת קשר עם Live In America EB-5?

למידע נוסף על Live In America EB-5 ועל האופן בו אנו יכולים לעזור לך בדרכך לקבלת מעמד תושב קבע בארה"ב באמצעות תוכנית ה-EB-5, תוכל לפנות אלינו באמצעות הדוא"ל בכתובת info@liveinamerica.us.

תוכנית EB-5

מהי תוכנית ויזה למשקיעים EB-5?

EB-5 פירושו ויזה בעדיפות חמישית המבוססת על תעסוקה. שהיא תוכנית הגירה מיוחדת אשר נוצרה בשנת 1990 על ידי הקונגרס האמריקאי במטרה לעורר את הכלכלה האמריקאית על ידי יצירת מקומות עבודה באמצעות השקעות זרות (על ידי משקיעים מהגרים). ויזת EB-5 מעניקה למשקיע של EB-5 תקופת "תושבות על תנאי" למשך שנתיים, ובהמשך מעמד של תושב קבע (גרין קארד).

 

קיימים שני מסלולים נפרדים להגשת בקשה לויזה בכפוף לתוכנית ה-EB-5 הכוללים השקעה ישירה ב-EB-5 והשקעה במרכז פיתוח אזורי של EB-5.‏ Live In America EB-5 מציעה חסות למשקיעים המבקשים לקבל ויזת EB-5 במסלול של מרכז פיתוח אזורי.

מהן הדרישות להגשת בקשה לויזת EB-5 למשקיעים זרים באמצעות מרכז פיתוח אזורי?

ישנן שתי דרישות עיקריות להשגת ויזת EB-5: (א) דרישת מינימום להשקעה. (ב) דרישת יצירת מקומות עבודה. סכום ההשקעה הינו 1,000,000$ או 500,000$ תלוי במיקום הפרויקט. ההשקעה חייבת להיות בעסק פעיל למטרות רווח והיא חייבת לגרום ליצירת 10 מקומות עבודה במשרה מלאה, לכל משקיע.

מי זכאי להגיש בקשה לויזת EB-5 המבוססת על תעסוקה?

שלא כמו ויזות אחרות המבוססות על תעסוקה, לויזת ה-EB-5 אין דרישות לזכאות. המשקיעים לא יידרשו לחסות כל שהיא כדי להגיש בקשה. יתרה מכך, לא קיימות דרישות של שפה, ניהול עסקי או השכלה.

בנוסף למשקיע, מי עוד יכול לקבל ויזת EB-5?

המעמד וההתחשבות בויזת ה-EB-5 מורחבת לבן/ת הזוג של המבקש הראשי ולילדיו מתחת לגיל 21 שאינם נשואים.

האם הורים או קרובים אחרים יכולים להעניק במתנה את הכסף להשקעה עבור ה-EB-5?

כן. חייבת להיות הוכחה לכך שהמתנה הינה עסקה בפועל ולא מדובר בהלוואה בלתי מתועדת או בציפייה שהכספים שניתנו במתנה יוחזרו לאחר שמעמד תושבות הקבע יאושר.

מהם טופסי הבקשה הנדרשים להשגת גרין קארד?

תחילה, יתבקש המשקיע להגיש טופס I-526 בקשת הגירה על ידי יזם זר. לאחר קבלת האישור, במידה והמשקיע נמצא מחוץ לארה"ב באותה תקופה, הוא יגיש בקשה לויזת EB-5 בקונסוליה של ארה"ב. אם המשקיע נמצא בארה"ב באותה תקופה תחת ויזה שאינה ויזת הגירה, כגון ויזת F1 או H1, הוא או היא יגישו טופס I-485, בקשה להירשם כתושב קבע או לשינוי מעמד. עם אישור הבקשה, יורשה המשקיע להיכנס לארצות הברית או לקבל שינוי מעמד לתושבות קבע על תנאי, במתן מעמד של תושב קבע על תנאי למשך שנתיים. לבסוף, המשקיע יצטרך להגיש טופס I-829 בקשת יזם להסרת התנאים על מעמד תושב קבע בתוך תקופה של 90 יום לפני יום השנה השני של קבלת מעמד EB-5 של תושב קבע על תנאי.

מתי צריך המשקיע להעביר את סכום ההשקעה?

המשקיע יצטרך להעביר את כספי ההשקעה לפני הגשת טופס I-526, בקשת הגירה על ידי יזם זר.

האם אתם יכולים להבטיח שאקבל את סכום ההשקעה בחזרה?

הדרישה של USICS לגבי ההשקעה של EB-5 היא שתהיה "בסיכון" ולכן הבטחת החזר ההון אסורה. אי לכך, מרכז פיתוח אזורי או נותן חסות לפרויקט המבטיח את החזר ההשקעה מסתכן בפסילה על ידי USCIS ויש להימנע מהתקשרות עמו. למרות שההשקעות של EB-5 חייבות להיות בסיכון, ניתן למזער סיכונים. צוות ה- EB-5 שלנו ישמח להראות לך כיצד בנינו את הפרויקטים שלנו באופן המפחית את הסיכון.

האם עלי להישאר באותה ארץ או עיר בה מוקם הפרוייקט?

לא, ויזות EB-5 מאפשרות לך את החופש לגור, לעבוד או לנסוע לכל מקום בארה"ב.

אלו הטבות מספק מעמד של תושב קבע?

מעמד של תושב קבע (PR) מספק הזדמנויות תעסוקה בכל מקום בארה"ב (מלבד משרות מיוחדות שעשויות לדרוש אזרחות). בנוסף לכך, בבתי ספר ובמכללות, תושבי קבע זכאים ליהנות משכר לימוד "למתגוררים במדינה" או "לתושבים" שהוא בדרך כלל נמוך מאשר זה של תלמידים זרים. תושבי קבע זכאים גם לפתוח עסק עצמאי או ליצור תאגיד פרטי.

מתי אוכל להפוך לאזרח?

תוכל להגיש בקשה לאזרחות לאחר שתחיה בארה"ב למשך חמש שנים לפחות.

הקלד את שאלתך כאן, ואנו נשיב לך!